Nova vest
Košarka

Utorak, 05.02.2008.

10:27

Mile Ilić u pregovorima za Zvezdom?

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Crvena zvezda bi narednih dana trebalo da uđe u pregovore sa bivšim centrom NBA ligaša Nju Džersi Netsa Miletom Ilićem prenose u utorak "Sport" i "Sportski Žurnal". Klub sa Malog Kalemegdana već je bio zainteresovan za reprezentativnog centra kada je on dobio otkaz u Nju Džersiju i vratio se u Srbiju. Međutim, tada do transfera nije došlo, a Ilić je otišao u redove ruskog prvoligaša, Lokomotive iz Rostova. Ilić se posle samo par dana vratio iz Rusije, jer nije prošao lekarske preglede.

Navodno, sporna je bila povreda zgloba, koju bivši centar FMP Železnika vuče još od letos i zbog koje je propustio Evropsko prvenstvo u Španiji.

Po povratku iz Rostova, Ilić je počeo da trenira sa stručnjakom za fizičku pripremu i kondicionim trenerom Crvene zvezde, Predragom Batom Zimonjićem, koji ga je potpuno oporavio i vratio u život, pa sada normalno trenira punom snagom . Kako je Ilić trenutno bez angažmana, a na oku je našem trofejnom klubu i poznat kao veliki Zvezdaš, narednih dana bi trebalo da budu uspostavljeni kontakti i bude jasno da li Zvezda i 23-godišnji košarkaš mogu da postignu dogovor, odnosno da li će Mile na kraju ipak, završiti na Malom Kalemegdanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve