Nova vest
Košarka

Utorak, 08.01.2008.

22:15

Pešić: "To može samo u Srbiji"

Izvor: Željko Čačija

Autor:Željko Čačija

Default images

Crvena zvezda doživela je treći poraz u ULEB kupu ove sezone. Moskovski Dinamo slavio je sa 104:98. Oko 2000 gledalaca nezadovoljno je napustilo tribine, a tokom meča čuli su se i povici "Uprava napolje". Uz to, navijači beogradskog kluba vređali su igrača Dinama i bivšeg člana kluba sa Malog Kalemegdana Miloša Vujanića.

Svetislav Pešić bio je veoma ljut zbog povika sa tribina.

"To samo kod nas može da se desi da ekipa koja igra izvanredno dobije zvižduke. To nisu navijači, to su momci koji nemaju veze sa košarkom. Ne treba da nas čudi što mladi žele da odu odavde. Ako ne dobijaju aplauz za izvanrednu igru, zašto bi oni ostali ovde?", istakao je Pešić.

Trener domaće ekipe Karadžić osvrnuo se na igru svog tima

"Želim da čestitam igračima na dobroj igri. U drugom poluvremenu nam je i odbrana ličila na nešto. Brzo smo ušli u problem sa faulima, što je uticalo na našu odbranu u nastavku. Pri rezultatu 80:80 bio je momenat za preokret, ali u tri uzastopna napada nismo ni šutnuli na koš. Okrećemo se utakmici sa Budućnosti", rekao je Karadžić.

Dinamo se pobedom plasirao u dalji tok takmičenja, dok će Zvezda prolaz tražiti u preostala dva meča sa Fortitudom, u gostima, i Ostendeom, u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

90 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve