Nova vest
Košarka

Nedelja, 23.09.2007.

10:11

Partizanu turnir u Kalabriji

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Košarkaši Partizana Igokee uspeli su da osvoje turnir u Italijanskom gradu Kalabriji. U finalu crno-beli bili su bolji od ekipe Kapo D’ Orlando i slavili rezultatom 72:70. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Novica Veličković. Najbolji plej turnira je novo pojačanje crno-belih Milton Palasio, a najbolji bek Milenko Tepić.

Utakmica je bila veoma izjednačena. Bio je to treći duel u sedam dana koji je Partizan Igokea odigrao protiv tima Kapo d'Orlando i druga pobeda. Crno-beli su bili maksimalno angažovani, a ključnu seriju napravili su u poslednjoj četvrtini kada su poveli sa šest poena razlike i tu prednost održavali do kraja meča.

Partizan je turneju po Italiji završio sa skorom pet pobeda i samo jedan poraz.

Partizan Igokea: Tepić 10, Kecman 13, Jaramaz, Riznić, Borovnjak, Palasio 16, Veličković 13, Čanak 4, Peković 9, Vitkovac 2, Đurković, Božić 5.
Kapo D`Orlando: Brutini 2, Hauvel 6, Ndoja 7, Pomenti, Sabi 5, Slej 22, Diner 16, Valas 10, Derogatis, Mažeika 2, Gugota, Vojkik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve