Nova vest
Košarka

Petak, 21.09.2007.

20:20

Divčeva humanitarna žurka na TVB92

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Spektakularni oproštaj Vlada Divca od košarke nastavlja se ovog vikenda nizom manifestacija u sklopu humanitarne akcije "Možeš i ti" koja ima za cilj trajno zbrinjavanje svih raseljenih i izbeglih ljudi koji žive u kampovima širom Srbije.

U subotu od 14 časova na šet punktova u Beogradu održaće se takmičenje u uličnoj košarci za mlade do 16 godina. Od 18 na programu će biti Ulični karneval koji će krenuti od Kalemegdana sa 500 dece koje će sa košarkaškim loptama predvoditi Dragoljub Đuričić sa svojim bubnjarima. Glavni događaj odigraće se na Platou ispred Skupštine. U programu će učestvovati Vlade Divac i njegovi prijatelji iz sveta košarke, kao i James Brown Family, Mori Cante i afrički bend Raste, domaći izvođači: Aleksandra Kovač, Negativ, Deca loših muzičara, Šaban Bajramović i drugi.

Televizija B92 priprema specijalnu emisiju o ovoj akciji, koja počinje u 14 časova i emitovaće se uživo sa ulica Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve