Nova vest
Košarka

Petak, 06.07.2007.

20:33

Rebrača predstavljen u Valensiji

Izvor: B92, zvanicni sajt

Autor:B92, zvanicni sajt

Default images

Željko Rebrača, nekadašnji reprezentativac i donedavno košarkaš Los Anđeles klipersa predstavljen je kao pojačanje ACB ligaša Pamese iz Valensije. Rebrača, nekadašnji igrač Partizana, Benetona, Panatinaikosa, Detroit pistonsa, Atlanta hoksa i L. A. klipersa, rekao je da je zadovoljan izborom i da veruje da će iskustvom pomoći novom klubu.

"Vrlo sam zadovoljan što sam došao ovde, donosim iskustvo ekipi i nadam se da ćemo prvi cilj u španskoj ligi ostvariti i plasirati se u Evroligu. Poslednjih meseci dosta sam razgovarao sa Džonijem Rodžersom, sa njim sam igrao u Panatinaikosu i kada mi je objasnio kakav je plan, shvatio sam da je ovo pravi izazov za mene," rekao je na predstavljanju Rebrača.

Znam da Pamesa nikada nije osvojila titulu, to je takođe izazov. Dopada mi se što je ekipa mlada, trener je mlad i oni žele da napreduju," dodao je Rebrača. "Kada sam poslednji put igrao u Evropi, pre šest godina, Real i Barselona su dominirali. Voleo bih da to promenimo."

Rebrača (rođen 9. aprila 1972. godine) je dodao i da je veoma važno da se fizički što bolje pripremi. U timu Pamese igraju još dvojica nekadašnjih košarkaša Partizana, Vule Avdalović i Dejan Milojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve