Nova vest
Košarka

Petak, 06.07.2007.

14:53

Danilović bez komentara na kaznu

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Predsednik Partizana Predrag Danilović ne želi da komentariše odluku Disciplinskog suda Košarkaškog saveza Srbije, koji ga je kaznio dvogodišnjom zabranom vršenja funkcije zbog napada na sudiju Marka Jurasa posle utakmice Sinalko naše Superlige Hemofarm - Partizan 30. maja. Danilović je rekao da presuda još uvek nije pravosnažna, te da će uložiti žalbu višoj instanci Disciplinskog suda, a komentar povodom odluke suda saopštiće tek kad kazna bude pravosnažna i zvanična.

Čelnici Košarkaškog kluba Partizan izdali su saopštenje u kojem iznose nezadovoljstvo visinom kazne:

Košarkaški klub Partizan smatra da je kazna Disciplinskog suda KS Srbije izrečena Predragu Daniloviću, predsedniku našeg kluba i legendi srpske košarke, previsoka. Posebno ukoliko se uzmu u obzir sve zasluge koje je Danilović kao igrač i funkcioner imao za našu košarku, kao i okolnosti u kojima se dogodio prekršaj i način na koji su drugi kažnjeni u sličnim situacijama.

Podsećamo, reč je o čoveku koji je rekorder po broju zlatnih medalja na Prvenstvima Evrope, osvojio ih je četiri, osvajaču srebrne olimpijske medalje, dvostrukom klupskom prvaku Evrope, od kojih je jedna ona sa Partizanom 1992. godine, jedina klupska titula šampiona Evrope koju je osvojio srpski klub.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve