Nova vest
Košarka

Petak, 01.06.2007.

21:14

Pipan saopštio spisak za Španiju

Izvor: B92, zvanicni sajt

Autor:B92, zvanicni sajt

Default images

Slovenački selektor Aleš Pipan saopštio je spisak od 24 kandidata za tim koji će predstavljati Sloveniju na predstojećem Evropskom prvenstvu u Španiji. Na spisku su petorica igrača iz NBA, devetorica iz Evrolige(trojica sa Fajnal Foura) i jedan iz Sinalko Superlige.

Na spisku su: BEKOVI: Sani Bećirović(Panatinaikos), Aleksandar Ćapin(Vareze), Goran Dragić(Mursija), Nebojša Joksimović(Hemofarm), Jaka Lakovič(Barselona), Domen Lorbek(Olimpija), Beno Udrih(San Antonio), Samo Udrih(Granada) i Aleksandar Vujačić(Lejkersi). KRILA: Saša Dončić(Helios), Goran Jagodnik(Anvil), Marko Maravić(Kijev), Boštajn Nahbar (Nju Džersi). CENTRI: Dragiša Drobnjak (Turov), Goran Jurak (Klimamio), Erazem Lorbek (Roma), Radoslav Nestorović (Toronto), Smiljan Pavić (Helios), Hasan Rizvić (Bosna), Uroš Slokar (Toronto), Matjaž Smodiš (CSKA), Marko Tušek (Unikaha), Željko Zagorac (Ural Grejt), Miha  Zupah (Olimpija).

Slovenija se nalazi u D grupi Evropskog šampionata sa timovima Francuske, Italije i Poljske, a utakmice prve faze igraće u Alikanteu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve