Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 27.03.2006.

13:24

Košarkašice Hemofarma osvojile Kup

Izvor: Miloš Šaranović

Autor:Miloš Šaranović

Default images

Košarkašice Hemofarma osvojile su Kup Srbije i Crne Gore pošto su u finalnoj utakmici u Novom Sadu savladale Vojvodinu sa 79:74.

To je Vrščankama šesti trofej nacionalnog kupa.

"Čestitam i mojim igračicama, ali i Vojvodini. Nijanse su odlučile, a mi smo imali više sreće. Imali su nas u šaci, čekali smo pravi trenutak i iskoristili ga. Preuzela sam odgovornost, jer se to od mene očekivalo. Naša odbrana je presudila," rekla je posle utakmice Biljana Stanković koja je sa 21 poenom bila najefikasnija igračica utakmice.

Trener Vojvodine, Dragan Vuković, bio je nezadovoljan suđenjem.

"Ovo je sramota. Sve je bilo korektno, ali je izostalo pošteno suđenje. Hemofarm je još jednom pokazao svoju moć, da uz pomoć spoljnih faktora pobeđuje i kada je slabiji. Devet poena prednosti niko ne gubi u poslednjih tri minuta. Kako ja to da objasnim mojim igračicama?"

Novi Sad, mala sala SPC “Vojvodina”, gledalaca 400, sudije: Nešković (Kraljevo) i Vojinović (Nikšić).
Vojvodina NIS Naftagas: Kovačić 2, Pešović 31, Naumović 3, Varagić 8, Milovanović, Beljanski 6, Grubor 3, Dojčinović 11, Ivanović, Pinter 10, Šparavalo, Musulin.
Hemofarm: Šćekić, Janković 12, Petrović, Đorđević, Kostić, Stanković 21, Došen 5, Kovačević 16, Pupović 4, Čerina, Ostojić 13, Mitov 8.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve