Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 02.02.2004.

13:48

Slavko Vraneš u Zvezdi do 2006.godine

Izvor: B92, zvanicni sajt

Autor:B92, zvanicni sajt

Default images

Bivši centar Njujorka i Portlanda Slavko Vraneš potpisao je u ponedeljak ugovor sa Crvenom zvezdom na dve i po sezone.

226 centimetara visoki centar doputovao je tokom jutra iz Portlanda i odmah po dolasku potpisao je ugovor sa crveno-belima, a sa novim timom odradiće prvi trening već ovog popodneva.

Podsetimo, nekadašnji igrač Budućnosti bio je izabran kao 39. pik na prošlogodišnjem draftu od strane Njujork Niksa, ali nije dobio pravu priliku (skoro 3 meseca) da bi po dolasku Ajzeje Tomasa dobio otkaz.

Po odlasku iz Njujorka Vraneš je odradio desetodnevni ugovor sa Portlandom, ali se odlučio da novu priliku potraži u Evropi:

"Mnogo mi je drago što sam se vratio u zemlju i obukao dres tako velikog kluba kao što je Crvena zvezda. Ovde me očekuje odličan stručni štab, igrači u timu su mladi i tu će mi biti najlakše da se uklopim. Klub ima ogromnu publiku koja prati i bodri ekipu. Mislim da sam spreman dovoljno,videćemo, očekuju me treninzi i sada sve zavisi od procene trenera. Ja sam spreman da pomognem odmah koliko je to moguće“, rekao je novi centar Zvezde koji u novom dresu može da debituje već u subotu u utakmici 20.kola Goodyear lige protiv Splita u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve