Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 07.04.2003.

16:51

Prenos derbija uživo na www.b92.net

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Košarkaški večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana, koji je dva puta odlagan zbog vanrednog stanja, biće odigran u sredu, 9. aprila od 18 časova, i to uz prisustvo publike. Ovo je posle dogovora sa beogradskom policijom u ponedeljak saopštio organizator meča KK Crvena zvezda.

Web tim B92 prenosiće uživo veliki košarkaši derbi iz Pionira. Real audio prenos možete pratiti u sredu od 17.55 sati!

Do ove odluke došlo je uprkos incidentima koji su se dogodili u Ljubljani, gde je Crvena zvezda učestvovala na Final Fouru Goodyear lige. Podsetimo da je polufinalni meč između Zvezde i Zadra bio prekinut oko 100 minuta, pošto su navijači beogradskog kluba bacili jednu baklju na teren i dve među protivničke navijače. Dogovoreno je da će karte biti prodavane samo uz ime, prezime i broj lične karte svakog navijača. Prenosimo vam kompletno saopštenje KK Crvena zvezda:

Na osnovu odobrenog plana od strane MUP Srbije, a imajući u vidu tekuće vanredno stanje, Košarkaški klub «Crvena zvezda» kao organizator večitog derbija saopštava:

- da će se odložena utakmica 18. kola «Frikom» YUBA lige protiv KK «Partizan» igrati u Hali «Pionir» u sredu, 9. aprila 2003. godine od 18 časova, uz direktan TV prenos na RTS

na osnovu odluke Direktorijuma YUBA lige da je igranje večitog derbija pred gledaocima od velikog interesa za našu košarku, meč će se igrati uz prisustvo navijača oba tabora, ali u smanjenom kapacitetu za 20 odsto

- za večiti derbi ulaznica na tribinu je besplatna, dok je cena karte za parter 100 dinara,

- na preporuku policije, ulaznice za utakmicu KK «Crvena zvezda» – KK «Partizan» biće deljene na sledeće načine:

a) u utorak, 8. aprila 2003. godine od 14 do 18 časova na Malom Kalemegdanu samo za članove Košarkaškog kluba «Crvena zvezda» isključivo uz ličnu kartu;

b) u sredu, 9. aprila 2003. godine od 12 do 16 časova za navijače Crvene zvezde na Malom Kalemegdanu isključivo uz ličnu kartu, a za navijače Partizana na blagajni stadiona Partizana, takođe, isključivo uz ličnu kartu. Svaki pojedinac može da podigne najviše dve ulaznice. U Humskoj 1 biće podeljen kontigent karata utvrđen sporazumom dva kluba.

- Podelu karata vršiće ovlašćena lica od strane KK «Crvena zvezda» uz nadzor pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova.

U Beogradu,
07. aprila 2003.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve