Ništa od meča Partizan - Solnok?

Prema rečima Josipa direktora regionalne ABA lige Josipa Bilića otkazana utakmica između Partizana i Solnoka najverovatnije neće biti ni odigrana, pišu Novosti.

Izvor:

Subota, 15.03.2014.

01:14

Default images

"Utakmica je otkazana. S obzirom na na to da nema slobodnih termina i da bi eventualno kasnije održavanje meča moglo da ugrozi regularnost takmičenja, 99 odsto je da se neće ni odigrati", rekao je Josip Bilić, prenose "Novosti", ali nije želeo da prejudicira kako će utakmica biti registrovana.

Utakmica 24. kola ABA lige odložena je na zahtev Solnoka, koji igra odlučujući meč za plasman na završni turnir Evročelendž kupa.

"Odluke o sistemu takmičenja donosi bord Lige", usmerio je Bilić priču na vrhovni organ takmičenja, koji će se održati tokom fajnal-fora.

Do kraja ovogodišnjeg izdanja regionalne lige preostala su još tri kola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: