CZ: Teška povreda Dragićevića

Košarkaš Crvene zvezde Strahinja Dragićević pokidao je prednje ukrštene ligamente kolena, pa će propustiti prvi deo sezone.

Izvor: AK

Petak, 13.08.2010.

23:31

Default images

Tek što su počele pripreme “crveno-belih”, trener Mihailo Uvalin ostao je bez jednog od iskusnijih igrača.

“Nećemo moći da računamo na Dragićevića u prvom delu sezone”, potvrdio je i generalni menadžer ekipe Mirko Pavlović.

“Kada je trebalo da iskoristi šansu i pokaže svoj potencijal dogodila mu se teška povreda. Učinićemo sve što je potrebno da se što pre vrati na teren, ali je jasno da će biti potrebni meseci da se to desi”.

Brat bivšeg Zvezdinog kapitena Tadije Dragićevića i ranije je nosio “crveno-beli” dres, ali nije uspeo da se izbori za mesto na parketu.

Imajući u vidu da je FIBA zabranila Zvezdi transfere zbog neisplaćenog obeštećenja za nekadašnje igrače Kikanovića i Miloševića, Dragićevićeva povreda dodatno otežava tešku situaciju. Dogovor sa tuzlanskom Slobodom još se ne nazire.

“U ovom trenutku ne možemo mnogo toga da ponudimo Slobodi. Jedini način da dođe do dogovora je da Tuzlaci omekšaju stavove i da napravimo reprogram duga, koji uopšte nije sporan”, istakao je Pavlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: