DV: "Možda je ova pobeda uspeh"

Nakon pobede nad Radničkim, trener Partizana Duško Vujošević osvrnuo se na komentare Mute Nikolića da bi pravi uspeh predstavljao plasman na F4 Evrolige.

Izvor: B92

Subota, 13.03.2010.

23:28

Default images

„Stvarno sam jako zadovoljan dosadašnjim rezultatima, osvajanje Kupa i plasman među osam u Evropi je idealan uspeh. Naravno, mi ćemo se boriti sve dok nas ne spreče, maksimalnom snagom. Vidim da ima pojedinaca koji smatraju da ovo što smo uradili nije uspeh. Onda je uspeh možda pobeda protiv Radničkog“, izjavio je Vujošević.

„Radnički je veoma ambiciozno i oštro igrao u odbrani, računali su da smo umorni i fizički i psihički potrošeni, što je istina. Tako će nas čekati i ostali timovi, posebno jer imaju motive. Ove godine smo možda imali jednu laku utakmicu, protiv Bosne u Beogradu jer su imali mnogo povređenih igrača. Mi moramo sve to da igramo, a da pazimo da ne dođe do povreda“, dodao je trener ’crno-belih’.

Vujošević je potom najavio sledeće izazove koji čekaju Partizan.

„Ovaj meč gledam u kontekstu svega što nas čeka u naredne dve nedelje. Već sutra putujemo za Sarajevo na meč protiv Bosne koja se grčevito bori za opstanak. Pravo posle, u sredu, idemo na Cedevitu u Zagrebu koja se bori za mesto u Evropi i koeficijent. Posle igramo sa Širokim, a onda sa Makabijem. Nije lako nabrojati, a kamo li otputovati“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: