Trifunović: "Presudio loš početak"

Trener Crvene zvezde Aleksandar Trifunović rekao je posle poraza od Cibone da je pobednika odlučio loš početak njegovog tima.

Izvor: B92, sportnet.hr

Subota, 27.02.2010.

23:35

Default images

”Čestitam Ciboni na pobedi. Imali smo dodatno skraćenu rotaciju u timu, što nam je predstavljalo problem. Mislim da smo priliku da odigramo bolje propustili u prvom poluvremenu kada smo odigrali ispod potrebnog nivoa. U drugom delu smo energiju digli na viši nivo, doveli smo utakmicu u zanimljivu završnicu, ali Cibona je ipak zasluženo pobedila jer je bila u kontinuitetu bolja ekipa".

Trener Cibone Velimir Perasović smatra da je njegova ekipa zasluženo pobedila.

”Otvorili smo puno bolje utakmicu, izgledalo je da će biti lagano. Ipak, izuzetno loše smo odigrali drugo poluvreme, izgubili mnogo lopti bez pravog razloga i došli smo u neizvesnu završnicu. Ipak, kontrolisali smo utakmicu i zasluženo pobedili uprkos nedostacima u drugom poluvremenu".

Cibona je prva na tabeli NLB lige sa 18 pobeda i četiri poraza, dok Zvezda zauzima devetu poziciju sa skorom 9-13.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: