Široki – Partizan (nedelja,19.30)

Aktuelni šampioni Srbije košarkaši Partizana u nedelju od 19.30 časova u okviru 13. kola NLB lige gostuju ekipi Širokog.

Izvor: B92

Subota, 19.12.2009.

13:55

Default images

Posle 11 odigranih utakmica, i jednog meča manje, crno-beli imaju sedam pobeda, dok su košarkaši Širokog na desetoj poziciji sa pet pobeda i sedam poraza. Partizan se sa ekipom Širokog poslednji put sastao pre dve sezone i tada su crno-beli oba puta slavili. U Beogradu je bilo 81:71, dok je u Širokom Brijegu bilo 70:59 za šampiona Srbije.

Trener Partizana Duško Vujošević ukazao je na greške u meču sa Orleanom koji je prethodio gostovanju u Širokom.

Nismo odigrali na način kako sam je želeo i očekivao. Promašili smo mnogo slobodnih bacanja i imali samo sedam skokova u napadu. Uz to bilo je dosta izgubljenih lopti i to u presudnim trenucima. Nekog velikog opravdanja nema, okrećemo se mečevima koji nam predstoje“, istakao je Vujošević.

Jedan od protimaca crno-belih Strahinja Milošević naglasio je da njegova ekipa ima nameru se trijumfom u Širokom Brijegu vrati u pobedničku seriju.

Želimo što pre da se vratimo na pobednički kolosek. Propustili smo veliku priliku da širom otvorimo vrata Top 16 faze, ali sada se okrećemo meču protiv Širokog. Za razliku od meča u Francuskoj moramo znatno da popravimo učinak u odbrani. Čeka nas motivisan rival, dobro pokriven na svim pozicijama koji kod kuće igra na veoma visokom nivou. Neophodno je da sve vreme kontrolišemo ritam“, rekao je Milošević.

Direktan prenos utakmice Široki - Partizan biće moguć preko stranice KK Partizan Live.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: