NLB: FMP gostuje u Domžalama

Košarkaši FMP-a u petom kolu NLB lige gostuju u Domžalama ekipi Heliosa.

Izvor: B92

Petak, 30.10.2009.

18:42

Default images

Tim iz Železnika će po prvi put u zvaničnoj utakmici predvoditi novi trener Vlade Đurović, koji je u sredu preuzeo tim od Slobodana Klipe. Đurović je pred susret sa slovenačkom ekipom izjavio kako će njegova ekipa svakako osetiti izostanak povređenog Filipa Čovića, ali da smatra da njegov tim ipak može da dođe do pobede.

Filipov izostanak je mnogo veći hendikep nego što sam ja u klubu samo dva dana. Ne kažem to da bi neki prokomentarisali „to je zato što je tatin sin”, već zato što je to istina. Čović je stasao u sasvim dobrog igrača, mnogo će nam nedostajati. Ostali smo samo sa Protićem i pojedincima koji mogu da igraju na jedinici, ali nemaju potrebno iskustvo,“ objasnio je novi trener ekipe.

Kao glavni kvalitet Heliosa, Đurović je istakao veliku borbenost igrača, posebno na domaćem terenu.

Helios je vrlo oštar i fanatičan tim, pogotovo kada igra kod kuće. Naravno da se ne predajemo, želimo pobedu. Moramo da odigramo ratnički da bismo imali šansu za trijumf. Igrači Heliosa su veliki borci i nikada se ne predaju,“ smatra Đurović.

Košarkaš FMP-a Mladen Jeremić veruje da će novi trener doneti promene u igri koje bi mogle da budu presudne za eventualnu pobedu njegove ekipe.

Odlično poznajemo rivala. Nezgodni su, kod kuće igraju veoma agresivno. Prave vrlo jake blokade. Nama je došao novi, ali iskusan trener. Vlade Đurović insistira na brzoj košarci i sigurno će biti promena u igri. Nadamo se pobedi“, izjavio je Jeremić.

Meč Helios – FMP igra se u subotu od 19 časova u Dvorani komunalnega centra u Domžalama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: