NLB: Marić MVP 4. kola

Košarkaš Partizana Aleksandar Marić najkorisniji je igrač četvrtog kola regionalne NLB lige.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.10.2009.

23:07

Default images

"Crno-beli" su posle 45 minuta savladali Hemofarm u neizvesnoj utakmici rezultatom 84:80, a centar šampiona Srbije imao je učinak od 20 poena, 16 skokova i indeks korisnosti 36. Drugo mesto zauzeo je Marin Rozić iz Cibone, treću poziciju dele Damjan Rudež iz Cedevite, Sani Bećirović iz Olimpije i Krunoslav Simon iz Zagreba.

Naredno kolo NLB lige igra se u petak, subotu i nedelju. Partizan gostuje u Zadru, Hemofarm dočekuje Cibonu, Crvena zvezda igra u Pioniru sa Radničkim, FMP putuje u Domžale gde se sastaje sa Heliosom.

Cibona jedina ima maksimalan učinak posle četiri kola, slede je Olimpija i Zagreb.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: