Radnički - Budućnost (nedelja, 18h)

Trener kragujevačkog Radničkog Miroslav Nikolić nada se pobedi protiv Budućnosti u četvrtom kolu NLB lige.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Petak, 23.10.2009.

22:19

Default images

"Nismo u najboljoj formi, Vuksanović sigurno neće igrati, imamo mali broj igrača u rotaciji, ali moramo da pobedimo kako bismo pobegli od začelja. Budućnost je favorit, međutim imamo snage da im joj se suprotstavimo, pogotovo uz fantastičnu podršku sa tribina. Biće to veliki izazov za nas. Očekujem tvrdu utakmicu, odlučiće jedna lopta. Nadam se slavlju, kod kuće ne smemo da gubimo“.

Radnički posle tri kola ima dve pobede, što je rezultat bolji od očekivanog, ali trener Nikolić kao glavni cilj i dalje ističe opstanak u ligi.

"Napravili smo dva iznenađenja, ne sumnjam da će ih biti još mnogo. Siguran sam da niko nije očekivao da ćemo u prva dva kola pobediti Hemofarm i Zadar, ali sam i tada rekao da ne smemo suviše visoko da poletimo, već da moramo da se koncentrišemo na to kako da izborimo opstanak, odnosno izbegnemo poslednje mesto. To bi bio fantastičan rezultat".

Nikolić ističe i publiku u Kragujevcu kao prednost svog tima.

"Znao sam da ćemo imati punu salu, brojne i bučne pristalice, koje su na najbolji mogući način pokazale kako se bodri svoji, a da se ni najmanje ne vređaju igrači rivala. Vidljivo je da je Kragujevac željan vrhunske košarke, da prepoznaje kvalitet i da je spreman za jednu kvalitetnu i stabilnu ekipu što Radnički može da postane. Za sada sve funkcioniše odlično".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: