Nikolić za B92: "Cilj je opstanak"

Nastavljamo seriju intervju sa trenerima srpskih timova pred start takmičenja u NLB ligi.

Izvor: B92

Sreda, 07.10.2009.

23:12

Default images

Posle razgovora sa trenerom FMP Želelznika Slobodanom Klipom i trenerom Hemofarma Stevanom Karadžićem, pred vama je intervju sa Miroslavom Nikolićem, trenerom kragujevačkog Radničkog (bivši Lajons). 'Muta' za B92 govori o ambicijama svog tima, promociji mladih igrača, odluci da se iz Vršca pređe u Kragujevac...

Zbog teške situacije i neizvesnosti u vezi sa opstankom kluba, Radnički nije imao vremena za adekvatne pripreme, a trener Nikolić smatra da bi to mogao biti problem.

"Mi smo dosta radili, ali smo i prilično zakasnili jer smo tim kompletirali u hodu. Doveli smo Vuksanovića i Pantića, ali njih dvojica nisu još spremni jer do sada nisu imali klub i nisu redovno trenirali. Ta pauza od dva meseca verovatno će uticati na njih i zato kažem da moramo u hodu da dižemo formu. Trenutnom formom nisam zadovoljan, ali igraćemo sve bolje kako vreme odmiče. Potrebna nam je još jedna izmena na poziciji centra".

Kompletan intervju sa Miroslavom Nikolićem pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: