Partizan oslabljen u derbiju

Trener Partizana Duško Vujošević izjavio je da njegov tim ima velikih zdravstvenih problema i ocenio je da će Zvezda imati prednost ako ekipa ne bude kompletna.

Izvor: B92

Petak, 06.02.2009.

13:15

Default images

Partizan je prvi na tabeli, sa dve pobede više od Zvezde i ostaće na čelnoj poziciji čak i ako izgubi utakmicu. Vujošević je rekoa da zbog problema sa virusom, prehladama i anginom neće igrati najmanje dva igrača.

"Neće moći da igraju trojica igrača, Slavko Vraneš, Jan Veseli i Stefan Lazmi. Imaju anginu i temperaturu. To mnogo menja našu snagu i veliki je hendikep. Nije Zvezda favorit, ali ako zaista budemo igrali bez ove trojice, biće normalno da pobedi", rekao je Vujošević novinarima u Beogradu.

"Ne mogu da vam kažem ko, jer ćete posle da pričate", kazao je Vujošević novinarima uz osmeh. Trener Partizana kazao je i da jako poštuje Zvezdin tim i trenera.

"Svi tamo hoće da treniraju, hoće da rade za svoj tim. Igraju odbranu, svi su u funkciji tima. Derbi ima i svoju emociju. Nadam se da će košarka biti dobra. Prošli put sam rekao da smo ispucali bonus zbog načina na koji smo izgubili. Ispucali smo bonus lošeg pristupa", rekao je Vujošević.
Krilni centar Novica Veličković, najkorisniji igrač drugog kola Top 16 faze Evrolige, kazao je da je ekipa uvek motivisana pred derbi, ali da je sada i više, zbog poraza u prvom susretu.

"Svi znamo koliko derbi znači, a mi imamo dodatni motiv i dodatnu obavezu prema sebi i navijačima zbog poraza u prvom susretu. Mi idemo na pobedu, kao i uvek", rekao je Veličković.

Igrač Partizana rekao je da je ekipa navikla na umor i da to neće biti presudno sutra, a novinare je zanimalo i da li je spreman na dodatne napore zbog mogućeg odsustva trojice visokih igrača.

"Umor je sastavni deo ovog posla, on se podrazumeva. Igramo teške utakmice i igramo ih mnogo, ali zato smo najbolji. Videćemo u subotu kako će izgledati zdravstveno stanje ovih igrača, ali svi smo spremni da uradimo šta treba", rekao je Veličković.

Utakmica 21. kola Jadranske lige igra se sutra u beogradskoj hali Pionir od 18 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

141 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: