Lider čeka Zagreb, Zvezda u Splitu

Utakmicama 18. kola u utorak i sredu nastavlja se takmičenje u regionalnoj NLB ligi.

Izvor: B92

Utorak, 20.01.2009.

09:16

Default images

U jedinom meču koji se igra u utorak, košarkaši Crvene zvezde od 20 časova gostuju u Splitu. Lider takmičenja Partizan u sredu dočekuje Zagreb, dok je Vojvodina domaćin Olimpiji Hemofarm će biti gost Krki, dok FMP putuje u Zagreb na gostovanje Ciboni.

Partizan je u poslednjem kolu doživeo poraz u Zadru i ’crno-beli’ sada dočekuju Zagreb koji se nalazi na pretposlednjem mestu sa samo tri pobede iz 17 mečeva.

Vojvodina će, posle poraza u 'Pioniru' od Crvene zvezde, u meču sa Olimpijom pokušati da se uhvati priključak sa timovima koji se nalaze na sredini tabele.

FMP je vezao tri pobede i tim iz Železnika u 18. kolu gostuje Ciboni. ’Panteri’ će pokušati da naprave iznenađenje u Zagrebu i da se, posle lošeg starta, eventualnom pobedu još više približe plasmanu koji bi obezbedio učešće u Evrokupu naredne sezone.

Trećeplasirani Hemofarm u prošlom kolu je savladao Helios i Vrščane sada očekuju dva vezana gostovanja, Krki i Zadru. U prvom delu šampionata Krka je slavila u dvorani ’Milenijum’ tako da će Hemofarm imati dodatnu motivaciju za meč sa slovenačkom ekipom.

Raspored mečeva 18. kola NLB lige:
utorak:
Split – Crvena zvezda (20h)

sreda:
Krka – Hemofarm (19h)
Helios – Zadar (18h)
Partizan – Zagreb (19h)
Bosna – Budućnost (17:15h)
Cibona – FMP (18h)
Vojvodina – Olimpija (20h)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: