Hemofarm dobio Zadar u Vršcu

Košarkaši Hemofarma pobedili su Zadar u Vršcu 87:81, u jednom od derbija šeste runde regionalne NLB lige.

Izvor: B92

Subota, 01.11.2008.

22:20

Default images

Plej Vrščana Miljan Pavković bio je najbolji igrač meča sa 21 poeom, i po pet skokova i asistencija. Milivoj Božović i Milan Mačvan dodali su po 17, a Nebojša Joksimović i Vladan Vukosavljević po osam poena. U timu Aleksandra Petrovića Dikson je postigao 22, Rančić 11, a Gečevski 10 poena.

Vrščani su na najbolji način odgovorili na neočekivani poraz od Krke u prošlom kolu. U duelu sa Zadrom, Vrščani su bili u zaostatku 33. minuta, ali su u finišu odlično odigrali i pobedili su veoma jaku ekipu.

Od poslednjih 17 poena Hemofarma čak 15 su postigli Mačvan i Pavković u upravo su njih dvojica i najzaslužniji za važnu pobedu ekipe Stevana Karadžića.

Hemofarm sada ima skor od četiri pobede i dva poraza, a u sledećem kolu gostuje Zagrebu u glavnom gradu Hrvatske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: