NLB 4. kolo - kolo derbija

Pored derbi mečeva u „Pioniru“ i „Spensu“, zanimljive utakmice 4. kola NLB lige odigraće se i u Zagrebu, odnosno Novom Mestu.

Izvor: Ð L

Petak, 17.10.2008.

18:45

Default images

Cibona pojačana novi centrom Homanom ugostiće ekipu Budućnosti, koja je prema mišljenju trenera Perasovića najviše pokazala u prva tri kola NLB lige. "Budućnost je ekipa koja je po mom mišljenju igrala najbolju košarku u prva tri kola NLB lige. Pokazali su izuzetnu agresivnost, veliku želju i efikasnost i apsolutno su protivnik koga treba respektovati.

Vidi se da su stvarno dobro uigrani i da igraju već puno godina zajedno sa istim trenerom", izjavio je Velimir Perasović.

Nekadašnji trener Taukeramike u meču sa crnogorskim šampionom neće moći da računa na suspendovanog Rola Maršala, dok je neizvesno da li će Nikša Prkačin istrčati na parket.

U Novom Mestu snage će odmeriti ekipe Krke i Olimpije. Prema mišljenju obojice trenera, Olimpija je favorit, a strateg Ljubljančana, Aleksandar Džikić smatra da bi njegovi izabranici bez problema trebalo da izađu na kraj sa Krkom.

„Tu utakmicu jednostavno moramo dobiti. Dobro smo trenirali, polako se kompletiramo i mislim da bi nam pobeda mnogo značila pred početak Evrolige“, rekao je Džikić.

Svi parovi 4. kola NLB lige:

Krka – Olimpija

Vojvodina – Zvezda

Split – FMP

Cibona – Budućnost

Bosna – Zagreb

Partizan – Zadar

Helios - Hemofarm

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: