Crvena zvezda gostuje Vojvodini

Košarkaši Crvene zvezde gostuju u subotu ekipi Vojvodine Srbijagas u četvrtom kolu NLB lige.

Izvor: B92

Petak, 17.10.2008.

13:03

Default images

Trener ''crveno-belih'' Svetislav Pešić očekuje težak meč jer je novosadski tim pokazao svoj kvalitet na utakmici protiv FMP-a u Železniku.

''Svesni smo kvaliteta protivnika. Na sreću nismo imali problema sa povredama ove nedelje, sem nekoliko bolesnih igrača. Kikanović se oporavio od stomačnog gripa, Roberts polako ulazi u ritam. Lorens je imao peh da se povredi na turneji u Francuskoj, zatim je usledila bolest i na kraju je morao da igra na poziciji četiri jer u trenutku nije imao ko drugi da zaigra na tom mestu. Bolestan je igrao, hteo je da pomogne ekipi i mi to cenimo. Njemu nedostaju utakmice. Čekamo povratak i Tadije Dragićevića, a na njemu je da se radom izbori za minutažu. Raduje me da smo prethodnih sedam dana iskoristili na najbolji način'', rekao je Pesić.

Centar Elmedin Kikanović ocenio je da "crveno-beli" u Novom Sadu, pre svega, moraju da odigraju dobro i organizovano u odbrani.

''Neće biti lako, ali ako budemo dobro odigrali, pre svega u odbrani možemo da očekujemo pozitivan rezultat. Vojvodina je u prethodna tri kola pokazala kvalitet. U sličnoj su situaciji kao i mi jer su kompletno izmenili sastav u odnosu na prethodnu sezonu i sigurno da će biti silno motivisani. Radi se o odličnoj napadačkoj ekipi i moramo da budemo skoncentrisani na zadatke u odbrani'', izjavio je Kikanović.

Utakmica četvrtog kola Jadranske lige između Vojvodine i Crvene zvezde igra se subotu u Novom Sadu od 20.15 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: