Partizan protiv "majstorice"

Izvor: B92, Beta

Sreda, 26.03.2008.

11:04

Default images

Košarkaši Partizana putuju u Zagreb na drugu utakmicu sa Cibonom u četvrtfinalu NLB lige sa željom da pobede i izbegnu "majstoricu" regionalnog takmičenja.

"Cibona je favorit na svom terenu i ona sigurno nije osma ekipa po kvalitetu u NLB ligi. Partizan izaziva veliko interesovanje, pogotovo sada kada je četvrtfinalista Evrolige, tako da će svi biti motivisani protiv nas", rekao je trener Partizana Duško Vujošević.

Partizan je u prvoj utakmici pobedio 90:80 i ako pobedi u četvrtak uveče, obezbediće plasman na završni turnir takmičenja. U slučaju pobede Cibone, majstorica se igra u subotu u Beogradu.

"Ne bi bilo dobro da se igra treći duel, jer želimo da se što pre posvetimo prvom meču sa Taukeramikom u Evroligi. Protivnik će biti motivisan, ali i pod pritiskom, jer im od ovih mečeva zavisi sezona. Mi ćemo probati da odigramo bolje nego u prvom meču i učinićemo sve da se ne vidimo u subotu u Beogradu", rekao je Vujošević.

Šestostrukog uzastopnog prvaka Srbije i branioca titule u NLB ligi očekuje četvrtfinalna serija sa Taukeramikom u Evroligi, koja počinje već u utorak 1. aprila.

Partizan u Zagreb ide avionom, a meč se igra u četvrtak od 20 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: