Nikolić napustio Hemofarm

Izvor: B92

Subota, 15.03.2008.

22:21

Default images

Trener košarkaša Hemofarma Miroslav Nikolić podneo je ostavku posle poraza vršačkog tima od Zadra (83:74) u okviru 25. kola Jadranske lige. Nikolić je rekao novinarima posle meča u Hali “Milenijum“ da se odlučio na takav potez jer mu "uprava kluba ne veruje da ova mlada ekipa može da postiže bolje rezultate, nego što je to sada slučaj".

Nikolić je rekao i da će narednih dana obaviti razgovore sa čelnicima Hemofarma i dodao da će ostati na klupi za meč sa Đironom u ULEB kupu, ako klub do tada ne nađe novog trenera.

Portparol Hemofarma Ivana Markov rekla je da je uprava kluba iznenađena Nikolićevim potezom i istakla da će sa trenerom biti obavljen razgovor, a o ishodu će javnost biti obaveštena u nedelju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: