Derbi u Jazinama

Izvor: B92, zvanicni sajt

Petak, 25.01.2008.

21:25

Default images

Derbi meč NLB šampionata odigraće se ovog vikenda u uvek vrućoj dvorani Jazine. Sastaju se drugoplasirani Zadar i vodeći tim regionalnog šampionata i branilac titule Partizan Igokea. Odavno nije takvo interesovanje vladalo u Dalmaciji za jednu košarkašku utakmicu. Sve ulaznice za ovaj duel prodate su za samo 50 minuta. Blagajna je otvorena u 10 časova, a pojedinci su red držali i pre 7 sati ujutro.

"Svi jedva čekamo ovaj duel. Ovakve utakmice su za svakog sportisti poseban trenutak i dodatna inspiracija. Pritiska nema. U poslednjim mesec i po dana ovo je prvi meč u kome nemamo šta da izgubimo. Pobedom možemo da ugrozimo Partizan na prvom mestu, posebno ukoliko razlika bude veća od 10 poena. Igraćemo rasterećeni, željni dokazivanja i nastavka pobedonosnog niza pred vernim navijačima", rekao je trener Zadra Aleksandar Petrović.

Trener Zadrana istakao je da je dobro prostudirao Partizan i da je glavna snaga protivnika u tome što crno-beli imaju dve podjednako kvalitetne petorke.

Partizan u Zadar stiže kao siguran učesnik Top 16 faze Evrolige, posle ubedljive pobede protiv Bamberga.

"Sada je najbitnije da pobedimo u Zadru i pokažemo koliko smo velika ekipa. Biće taško, ali ako ponovimo odličnu igru u odbrani sigurno ćemo osvojiti Jazine. Gostujemo veoma kvalitetnoj ekipi, ali kao i na svakoj utakmicu idemo na trijumf", rekao je Novica Veličković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: