Karadžić: "Oprezno na Široki"

Izvor: B92

Petak, 25.01.2008.

13:31

Default images

Košarkaši Crvene zvezde u subotu u hali „Pionir“ dočekuju ekipu Širokog od 17 časova u meču koji se igra u okviru 19. kola NLB lige. Crveno-beli u duel ulaze kao favoriti, ali sa velikom dozom opreza. “Široki je ekipa iz donjeg doma NLB šampionata, ali su pobedom protiv Hemofarma pokazali da su kadri da naprave iznenađenje", upozorio je trener Crvene zvezde Stevan Karadžić.

"U prvom našem meču ove sezone u Širokom, zadali su nam dosta problema, ali smo ipak na kraju uspeli da pobedimo. Moramo biti maksimalno oprezni i ozbiljni u ovom duelu i da angažovanom igrom stignemo do preko potrebne pobede. Široki pretežno gradi igru na šutu za tri poena, gde imaju zaista sjajne pojedince, pa ukoliko uspemo da ih tu zaustavimo, mislim da ćemo biti bliži trijumfu”.

Nastup Mirka Kovača koji je pauzirao u prethodna dva duela protiv Olimpije i Ostendea zbog povrede je još uvek pod znakom pitanja, a zbog temperature trening u četvrtak propustio je kapiten Tadija Dragićević.

Ovo će biti dvanaesti međusobni duel Crvene zvezde i Širokog. Prethodnih 11 odigrano je u okviru regionalnog šampionata, a Zvezda je dobila deset. Jedini trijumf Širokog dogodio se u prvom gostovanju crveno-belih u Hercegovini, 16. januara 2003, kada je bilo 94:85. Posle tog duela, Crvena zvezda je zabeležila devet uzastopnih pobeda nad Širokim.

Ulaznice za duel Crvene zvezde i Širokom prodavaće se u prodavnici Red Star Store u Kralja Milana, kao i na blagajni hale “Pionir” od 12 časova do početka utakmice, po ceni od 100 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: