Split ipak ostaje u NLB ligi

Izvor: B92

Četvrtak, 14.06.2007.

17:28

Default images

Na generalnoj skupštini ’Sidra’, koja je održana u četvrtak u Ljubljani, objavljena je važna odluka o strukturi takmičenja u sezoni 2007/8. Potvrđeno je da će liga brojati 14 klubova i da će Split ostati učesnik. Split je izgubio svoje mesto u NLB ligi pošto je Hrvatska imala pravo da ima samo 3 kluba, ali je do promene došlo zato što je Rabotnički, koji je trebalo da bude novi učesnik, poslao zvanično obaveštenje da neće moći da ispuni sve neophodne uslove koji su potrebni da bi se učestvovalo u ligi.

Split je dobio pozivnicu za učešće zbog pravila da poziv dobija klub iz nacionalne federacije koja je sezonu završila ili kao druga ili kao treća.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: