Hemofarm želi "skalp" Olimpije

Izvor: B92, Beta

Utorak, 18.10.2005.

09:55

Default images
Košarkaši Hemofarma, posle dva gostovanja i polovičnog učinka, dočekaće u Vršcu do sada neporaženu slovenačku Olimpiju u trećem kolu Jadranske lige.

Centar Hemofarma Slavko Stefanović ocenio je da je Olimpija u prva dva kola pokazala visoke ambicije i da je Slovencima kao "izuzetno kvalitetnoj ekipi teško pronaći slabosti u igri".

"Kvalitet posebno pokazuju u dobroj postavci igre u napadu. Lako grade čvrste pozicije za šut. Pokazuju izuzetnu preciznost, posebno za tri poena", rekao je Stefanović.

On je naglasio da je u takvoj ekipi teško istaći pojedinca, jer svaki igrač pokušava da na najbolji mogući način iskoristi svoju šansu na parketu.

Stefanović je, ipak, dodao da su i ambicije Hemofarma ove godine visoke i da Vrščani "imaju obavezu da pred domaćom publikom daju sve od sebe bez obzira na protivnika".

"Našu prednost vidim u brzim kontrama i polukontrama. Stekao sam utisak da se Ljubljančani nešto sporije vraćaju u odbranu", rekao je Stefanović.

Utakmica se igra od 18 sati u dvorani "Milenijum".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: