GY: Derbi 3. kola FMP - Zvezda

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 17.10.2005.

13:50

Default images

Trener košarkaša FMP Železnika Vlada Vukoičić ocenio je u ponedeljak da je meč sa Crvenom zvezdom u trećem kolu Goodyear lige nova prilika za pobedu njegovog tima.

Obe ekipe imaju po jednu pobedu i poraz u prva dva kola. FMP je na startu pobedio šampiona Hemofarm, a onda pretrpeo poraz od Olimpije u Ljubljani. Zvezda je počela porazom od Bosne u Sarajevu, ali je u subotu pobedila šampiona Hrvatske Zadar.

"Izgubili smo u Ljubljani sa velikom razlikom, zbog čega smo vrlo razočarani. Uprkos lošoj igri protiv Olimpije, mislim da je sutrašnja utakmica nova prilika za pobedu", rekao je Vukoičić agenciji Beta.

"Osim toga, mečevi sa Zvezdom su uvek inspiracija za igrače i za klub, tako verujem da neće biti potrebe da igrače posebno spremam za meč. Svi želimo da izbrišemo negativan utisak i zabeležimo pobedu", rekao je Vukoičić.

Trener FMP-a neće moći da računa na centra Mladena Pantića, a neizvestan je nastup još nekoliko igrača, o čijem će se zdravstvenom stanju znati više posle treninga u ponedeljak uveče.

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota poštuje ekipu iz Železnika. On je rekao da se njegov tim pripremio za meč sa FMP-om i ponovio je da odbrana mora da bude glavno oružje njegovog tima.

"FMP ima tradiciju dobrog rada, pokriven je na svim pozicijama i praktično nema nedostataka. U utakmicu ulazimo maksimalno oprezno, sa željom da prikažemo najbolju moguću odbranu, jer to treba da bude naš glavni adut u ove sezone, dok ćemo napad uigravati kako utakmice prolaze", rekao je Šakota. 

Zvezdin trener ima mnogo više problema sa povredama. U timu neće biti plejmejkera Gorana Jeretina i centra Pera Antića, za koje se procenjuje da će se oporavljati bar još dve nedelje. Neizvestan je i nastup centra Vladislava Dragojlovića.

Utakmica FMP – Crvena zvezda igra se u Železniku od 18 časova, a karte koštaju 150 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: