Lebron ne vidi Jokića kao MVP-ja

Lebron Džejms ne smatra da bi centar Denver Nagetsa Nikola Jokić trebalo da dobije nagradu za MVP NBA lige.

Izvor: MS

Ponedeljak, 17.05.2021.

09:09

Lebron ne vidi Jokića kao MVP-ja
EPA-EFE/ERIK S. LESSER

"Kralj" je govorio o tome posle pobede Los Anđeles Lejkersa nad Nju Orleans Pelikansima (110:98) i izneo svog kandidata.

Pročitajte još *Jokić i Nurkić zakazali spektakl – Denver pobegao od Lejkersa VIDEO

U pitanju je sjajni šuter Golden Stejt Voriorsa Stef Kari, na koga će ići u sudaru u plej-inu.

"Igraćemo protiv tima koji ove sezone ima MVP-ija u liku Stefa. On je za mene najbolji igrač ove sezone. Moramo da budemo oprezni", izjavio je Lebron. "Njegova karijera je jedinstsvena. Obojica smo rođeni u Akronu, imamo isti, šampionski DNK. Uvek sam ga poštovao za sve što radi na terenu. Pogledajte šta radi, lider je tima, vodi ga sam i više od toga. Najviše je trojki dao, slomio je svoj rekord i ne znam ko bi drugi mogao da bude MVP", "zaboravio" je Džejms.

"Ko ima najbolju sezonu ove? Stef, po mom mišljenju", završio je Lebron.

Međutim, svi mogući statistički parametri govore u prilog tome da je Jokić glavni kandidat, ali nije mali broj njih iz SAD koji ga ne vidi kao laureata.

Sada je na red došao Lebron...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

161 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: