"Šta ima, Srbine?"

Boban Marjanović je za Athletic dao opširan intervju.

Izvor: SN

Sreda, 12.05.2021.

17:56

EPA-EFE/JIM LO SCALZO

Kako smo u utorak preneli, Marjanović je sa novinarima Athletica govorio o svojoj karijeri i drugim interesantnim stvarima.

Pohvalio je Nikolu Jokića, ali se dotakao i ostalih srpskih igrača:

"U NBA su još Nemanja Bjelica, Bogdan Bogdanović, Alen Smailagić i Aleksej Pokuševski. Nemamo baš neki grupni čet, ali se redovno čujemo i često pričamo o svemu. Frenk Kaminski ima srpske korene, njemu je baka srpkinja, ako ne grešim. Bili smo na kampu "Košarka bez granica" kada sam saznao za to i čak iako on ne govori srpski jezik, kada god ga vidim pozdravim ga: Šta ima, Srbine? On je stvarno sjajan tip", rekao je Boban Marjanović.

Marjanović je poslednju sezonu u srpskoj košarci proveo u Crvenoj zvezdi i bio lider po poenima, a upitan je da li se seća ko je bio drugi, a ko treći.

"Sećam se, naravno. Markus Vilijams i Čarls Dženkins", ipak nije bio u pravu, Luka Mitrović i Čarls Dženkins su bili najbolji strelci, a u asistencijama je bio lider Markus Vilijams.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: