Lebron i Dejvis "skautirali" potencijalnog rukija VIDEO

Los Anđeles Lejkersi nemaju visok pik na predstojećem draftu, ali glavne zvezda Lebron Džejms i Entoni Dejvis su ipak prisustvovali treningu budućih rukija.

Izvor: B92

Petak, 30.10.2020.

10:00

Lebron i Dejvis
Photo by Carmen Mandato/Getty Images

Naime, Džejms i Dejvis imaju istog agenta kao i jedan od najboljih koledž igrača Entoni Edvards, što je bio dovoljan razlog da dođu u Sportsku akademiju u Tauzend ouksu.

A da postoji šansa da ga "vrbuju" za Lejkerse videli smo ovih dana kada su LBJ i AD prisustvovali treningu na kojem je bio upravo Edvards.

On je superstarovima novog NBA šampiona pokazao svoj arsenal zakucavanja, a uz njega je trenirao i Tajriz Maksi. Uz Džejmsa i Dejvisa, u publici je bilo još nekoliko NBA zvezda poput Treja Janga i Drejmonda Grina.

NBA analitičari predviđaju da 19-godišnji Edvards bude drugi pik na draftu, a prva tri izbora imaju Minesota, Golden Stejt i Šarlot.

Edvards je u svojoj prvoj koledž sezoni na Džordžiji prosečno beležio 19,1 poena uz 5,2 skokova i 2,8 asistencija po meču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: