Jokić: Zabrinut sam, ali ne previše VIDEO

Nikola Jokić, centar Denver Nagetsa, prokomentarisao je poraz od Los Anđeles Klipersa.

Izvor: LN

Četvrtak, 13.08.2020.

09:45

Jokić: Zabrinut sam, ali ne previše VIDEO
Kevin C. Cox/Pool Photo via AP

Nagetsi su poraženi od Klipersas rezultatom 124:11, a Jokić je doprineo sa 17 poena, sedam skokova i 13 asistencija.

Trener ekipe Majkl Meloun je bio ljut na svoje izabranike zbog lošeg odbrane, pogotovo u drugom poluvremenu u kojem su primili 74 poena.

"Možda smo pokazali obe strane našeg tima. Pokazali smo da možemo da igramo odbranu i da ne možemo. Ja sam zabrinut, ali nisam previše zabrinut. Mislim da je odbrana jedan od najbitnijih košarkaških segmenata, a ako u ovoj ligi ne znate da igrate odbranu onda će svako veče da vam bude dosta dugačko", izjavio je Jokić.

Džeremi Grent je neko ko može da brani više pozicija, što je pokazao i u duelu sa Klipersima čuvajući Kavaja Lenarda i Pola Džordža.

"Sve što on radi na terenu za nas pokazuje da je on nesebičan na obe strane terena, žrtvuje sebe i stvarno je prijatno igrati sa takvim igračima", objasnio je Jokić.

U prvom kolu plej-ofa Zapada Nagetsi će igrati protiv Juta Džeza.

"Da budem iskren mislim da je to baš dobar duel. Uvek je neizvesno u našim duelima i mislim da nikada nisam imao laku utakmicu protiv njih, tako da će ta serija biti veoma interesantna", kaže momak iz Sombora.
Pričao je Jokić i o "hemiji" sa Majklom Porterom Džuniorom, sa kojim je sve uigraniji.

"Radimo na tome. Nemamo baš toliko vremena, ali na utakmicama pokušavamo da sarađujemo što više. To je nešto što možemo da razvijemo i mislim da se kreće u pravom smeru".

Do početka plej-ofa ostala je jedna utakmica (protiv Toronta), a Denver je u "mehuru" ostvario više poraza (četiri) nego pobeda (tri) i neretko izgledao nedovoljno spremno.

"Mislim da svi timovi imaju probleme. Videćemo koliko dobro ćemo ih sakriti. Mislim da će biti interesantno jer mi volimo da se takmičimo. Mislim da će cela serija biti interesantna i da ćemo svi uživati u tome, uključujući i vas (novinare)", zaključio je Jokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: