Odložena inauguracija klase 2020. u Kuću slavnih

Svečana ceremonija prijema klase 2020 u košarkašku Kuću slavnih u Springfildu odložena je za sledeću godinu zbog pandemije koronavirusa.

Izvor: SN

Četvrtak, 28.05.2020.

11:15

Odložena inauguracija klase 2020. u Kuću slavnih
Photo by Omar Rawlings/Getty Images

Inauguracija klase 2020 probitno je trebalo da se održi 29. avgusta, spekulisalo se da će biti pomerena za oktobar, ali je zvanično odložena za 2021. godinu.

U klasu 2020 izabrani su Kobi Brajant, Tim Dankan i Kevin Garnet, igrač i trener Rudi Tomljanović, Edi Saton, Tamika Kečing, Kim Malki i Barbara Stivens i generalni sekretar FIBA Patrik Bauman.

"Definitivno otkazujemo slavlje ove godine. Održavanje ceremonije ove godine nije moguće zbog trenutne situacije sa korona virusa. Svečanost će biti u prvom tromesečju sledeće godine. Odbor ce se sastati za nekoliko sedmica i razmotriće sve mogućnosti. Klasa 2020 vrlo je posebna klasa i zaslužuje svoje slavlje", rekao je Džeri Kolanđelo za ESPN.

Džeri Kolanđelo je predsednik odbora Kuće slavnih, a tokom karijere je četiri puta biran za najboljeg generalnog menadžera NBA lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: