Svađa O'Nila i Barklija oko Sakramenta; Šek: Moji Kingsi idu u plej-of! VIDEO

Šekil O'Nil izjavio je da će Sakramento Kingsi obezbediti plasman u plej-of ove sezone.

Izvor: PT

Petak, 28.02.2020.

09:57

Default images

Nekadašnji NBA košarkaš ušao je u raspravu sa Čarlsom Barklijem, takođe nekadašnjom zvezdom u ligi, zbog ekipe iz Kalifornije.

Mala svađa je nastala oko centra Portlanda Kejleba Svonigena, koji je pre nekoliko nedelje trejdovan iz Kingsa u Blejzerse.

Svonigen je bio u Portlandu, potom je trejdovan u Sakramento i onda je vraćen u Blejzerse.

"To (situacija oko Svonigena) je savršen primer zbog čega su loši Sakramento Kingsi", rekao je Barkli.

"Ne želim da slušam. Mi (Sakramento) smo tri utakmice od plej-ofa", usledio je odgovor Šeka.

"Uvek ste tri utakmice od osmog mesta", odgovorio mu je Barkli.

"Ne pričaj mi o mojim Kingsima, pričaj o Sansima. Ne želim tvoje savete, hvala!", kazao je O'Nil na poluvremenu utakmice između Indijane i Portlanda.
Tanjug/ AP Photo/Sue Ogrocki
Posle kraće pauze Šek je ponovio da će Kingsi ući među osam, što je naišlo na negodovanje kod ostalih u studiju – Ernija Džonsona, Kenija Smita i Čarlsa Barklija.

"Moji Sakramento Kingsi će ući u plej-of", ponovio je Šek.

Barkli je pitao O'Nila kada će se Herison Barns ošišati i obrijati, s obzirom da je košarkaš Sakramenta izjavio da neće to uraditi dok Kingsi ne dođu do 50 odsto pobeda i poraza.

"Ko?", odgovorio je zbunjeno Šek i dodao:

"A, Herison Barns, nisam znao za to".

Na kraju, O'Nil je rekao da ostaje pri svojim rečima, a to je da će ekipa na čijem je čelu Vlade Divac ući među osam najboljih na Zapadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: