Guduriću sedam minuta u porazu od Rokitsa

Srpski reprezentativac Marko Gudurić proveo je sedam minuta na parketu u porazu Memfis Grizlisa od Hjuston Rokitsa - 140:112.

Izvor:

Četvrtak, 27.02.2020.

08:14

Guduriću sedam minuta u porazu od Rokitsa
Photo by Elsa/Getty Images

Memfis Grizlisi nastavljaju borbu za plasman u doigravanje, ali nisu imali nikakve šanse na gostovanju Hjuston Rokitsima.

Već posle prve četvrtine bilo je +18 i kada su Rokitsi na veliki odmor otišli sa +26, bilo je jasno da će upisati 38. pobedu, a da će Grizlisi svoju 29. morati da traže u narednom meču.

Srpski reprezentativac Marko Gudurić igrao je sedam minuta u ubedljivom porazu svoje ekipe i uspeo je da upiše 4 poena (1/1 za dva, 2/2 slobodna bacanja, 0/2 za tri poena), tri skoka, jednu asistenciju i jednu blokadu.

Rasel Vestbruk nastavio je sjajnim partijama – postigao je 33 poena, uz devet skokova, osam asistencija i četiri ukradene lopte, a naravno pratio ga je Džejms Harden sa 30 poena.

Dilon Bruks sa 22 i Jonas Valančijunas sa 16 poena i 10 skokova bili su najefikasniji u poraženom sastavu. Orlando Medžik čvrsto drži osmu poziciju na Istoku.

Kao gosti savladali su Atlanta Hokse rezultatom 130:120.

Evan Furnije ponovo je odigrao odličan meč postigavši 28 poena, a pratili su ga Eron Gordon sa 25 poena i 10 skokova, Nikola Vučević sa 17 poena i 12 skokova, kao i Mo Bamba sa 15 poena i 10 skokova.

Nedovoljne su bile odlične partije Tre Janga, koji je imao 37 poena i 11 asistencija, i Džona Kolinsa koji je ubacio 26 poena. Filadelfija Seventisiksersi nastavili su sa katastrofalnim rezultatima u gostima.

Seventisiksersi poraženi su na gostovanju Klivlend Kavalirsima – 108:94.

Više od ovog poraza može da ih brine povreda Džoela Embida, koji je zbog problema sa ramenom odigrao samo osam minuta u prvoj četvrtini i više se nije vraćao na parket.

Kolin Sekston je sa 28 bio najbolji u redovima Kavsa. Pratili su ga Tristan Tompson sa 14 poena i 13 skokova, Leri Nens sa 13 poena i 15 skokova i Kevin Lav sa 13 poena i devet skokova.

Šejk Milton je sa 20 poena bio najbolji u poraženom sastavu.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: