"Lebron Džejms treba da se kandiduje za predsednika SAD" VIDEO

Demarkus Kazins, košarkaš Los Anđeles Lejkersa, bio je gost "All the Smoke" podkasta i govorio je o svojoj karijeri, ali i o Lebronu Džejmsu.

Izvor: SN

Petak, 21.02.2020.

17:05

Photo by Harry How/Getty Images

Karijera Demarkusa Kazinsa je u jednom momentu bila ugrožena zbog povreda, o čemu je i pričao uz mnogo emocija.

Tokom gostovanja na podkastu kod bivših NBA igrača Meta Barnsa i Stivena Džeksona, Demarkus Kazins se dotakao i Lebrona Džejmsa.

Met Barns je prvo pitao "Bugija" kako izgleda igrati s Lebronom i biti s njim van košarkaškog terena.

"Odrastao sam kao njegov fan išao sam na njegove kampove, to je ludnica. Ali upoznati ga van terena je nešto drugačije. On je stvarno sjajan tip i to apsolutno nikako nisam očekivao. Nije baš da se folira, ali je totalno drugačiji nego na terenu. Sjajan je tip", počeo je Kazins priču.

Barns se dotakao teme popularnosti Lebrona Džejmsa i njegovog uticaja, pa se Kazins nadovezao sa idejom da bi Lebron trebao da se kandiduje za predsednika SAD.

"Stalno mu to govorim. Možda se naljuti što ću ovo reći, ali, ja mu govorim "brate, ti moraš da se kandiduješ za predsednika". Ako ijedan NBA igrač to može, to je Lebron Džejms i on bi bio pravi predsednik. To je samo moje mišljenje, ali mislim da on to može. On ima baš takav uticaj na ljude i sjajan je kao čovek što i on razume, odrastao je na jedan način, a sada živi potpuno drugačije"

Svi su se složili da bi svoj glas dali Lebronu Džejmsu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: