"Ne mrzim Lebrona"

Čuveni košarkaš Žoakim Noa bio je gost "Pardon my take" podkasta kada se dotakao teme bolnih poraza i Lebrona Džejmsa.

Izvor: SN

Četvrtak, 20.02.2020.

13:15

Photo by Jason Miller/Getty Images

Žoakim Noa je rođen u Njujorku, majka mu je Šveđanka, a otac Francuz pa poseduje državljanstvo SAD, Švedske i Francuske.

On je nekadašnji student univerziteta Florida, gde je za Gejtorse igrao zajedno sa Alom Horfordom (trenutno član Filadelfije) pod palicom trenera Bilija Donovana.

Noa je u NBA ligi ostavio najdublji trag igrajući za Čikago Bulse koji su godinama vodili "krvave" bitke sa Klivlend Kavalirsima i Majami Hitom, ekipama čija je glavna zvezda bio Lebron Džejms.

"Ne mrzim Lebrona, mislim da sam samo kompetitivan... Je**ni Lebron nas je godinama pobeđivao kako bi osvojio prsten i ljudi zato misle da ga ja mrzim. Ja nikog ne mrzim, moj život je sjajan, samo sam ljut kada izgubim", iskren je bio Žoakim Noa.

Navijači uvek žele da vide strast kod igrača njihovog tima i žele da vole tim bar približno kao oni, što je Noa i radio i zbog toga je bio popularan kod navijača

"Voleo bih da smo Lebron Džejms i ja imali više duela dok sam bio zdrav, jer u svojoj glavi sam uvek mislio da je Čikago imao šansu da osvoji prestn. Je**m ti, i dalje mi to je**no smeta", kaže Noa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: