"Kavaj Lenard MVP? Kako da budeš radnik meseca ako ne dolaziš na posao?"

MVP trka je svake NBA sezone zanimljiva tema, pa isto imamo i ove godine.

Izvor: SN

Sreda, 19.02.2020.

19:20

Photo by Maddie Meyer/Getty Images

Kavaj Lenard je prošle godine bio prava senzacija kada je pomogao Toronto Reptorsima da osvoje šampionsku titulu, da bi posle toga prešao u Los Anđeles Kliperse.

On se prethodno mučio sa povredom kvadricepsa, pa je ove sezone dosta oprezniji i zbog toga propušta određene utakmice.

Kavaj Lenard uprkos svemu igra još jednu jako dobru sezonu i prosečno beleži 27.2 poena uz 7.5 skokova i 5.3 asistencije, pa se povela diskusija da li on trenutno igra MVP sezonu.

U emisiji "Undisputed" čiji su voditelji Šenon Šarp i Skip Bejles, povela se interesantna rasprava oko Kavaja Lenarda, a svoje mišljenje dao je Šenon Šarp.

"Lebron prosečno ima više skokova nego Kavaj u svojoj najboljoj sezoni. Ima duplo više asistencija nego njegov rekord, a Kavaj čak češće ima loptu u rukama. Mislio sam da MVP ne može da bude neko ko ne igra konstantno. Kako ćeš da budeš radnik meseca ako ne dolaziš na posao i propuštaš četiri radna dana mesečno?", rekao je Šenon Šarp.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: