Jokić zasmejavao čuvene NBA košarkaše VIDEO

Srpski košarkaš Nikola Jokić sjajno se provodi na Ol-star vikendu u Čikagu.

Izvor: PT

Nedelja, 16.02.2020.

16:15

Default images

Jokić je na danu koji je bio posvećen razgovoru s medijima odgovarao na brojna pitanja novinara, a bio je i gost NBA TV-a.

Ekipa u sastavu Džared Grinberg (voditelj), Stiv Smit (nekadašnji NBA igrač) i Grent Hil (nekadašnji NBA igrač) ugostila je Jokića sa kojim je pričala o aktuelnim stvarima.

Na pitanje da li se oseća kao velika zvezda, Nikola je rekao:

"Verovatno ne. Ne razmišljam o tome, ali sviđa me što imam poštovanje drugih igrača. Kada sam dolazio bio sam nervozan, nisam znao šta da očekujem, a svi su kul prema meni".

Denver i Nikola su nešto sporije otvorili sezonu, ali sada igraju mnogo bolje.

"Drugačije je pošto smo imali dosta povređenih igrača. Tražili smo ritam i misli da smo počeli da pogađamo. Posle utakmice u Bostonu cela ekipa je krenula da igra bolje".

Živa legenda Grent Hil pitao je Jokića na kojeg igrača se on ugledao, kome se divio. "Samo sam igrao košarku. Imao sam sreću što mi treneri nisu govorili, radi ovo, radi ono... Radio sam sve po malo, driblao sam, šutirao, asistirao... I onda, kada sam došao ovde, gledao sam Dirka (Novickog), Tima (Dankana), Borisa Dijaa i tako neke košarkaše koji bukvalno mogu sve da rade na terenu", rekao je Nikola.

Voditelj Grinberg pitao je Jokića šta misli o "MVP priči" u kojoj se drugu godinu zaredom nalazi. Grinberg je ponovio reči predsednika Denvera koji je rekao da je Nikola najbolji košarkaš u NBA.

Na to je srpski košarkaš odgovorio: "Vole me. Ne stvarno, mislim da me stvarno vole".

Ovakva reakcija Jokića izazvala je smeh u improvizovanom studiju NBA TV.

"Ne znam. Ne želim da mislim o tome, to je individualna nagrada, lepo je biti u toj priči, bio sam tu i prošle godine, ali to vam može stvoriti dodatan pritisak... Moja motivacija su samo pobede", dodao je Nikola.

Jokiću je za tri dana rođendan i voditelji su ga pitali šta bi želeo za rođendan, na šta je on odgovorio: "Pa, sad... želeo bih dosta toga, ali zdravlje najviše".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: