Kako je Vejd "opljačkao" Gordona?

Loni Lin, reper poznatiji pod nadimkom Komon, izjavio je da je "jedan sudija" prekršio dogovor u poslednjoj rundi zakucavanja na Ol-star vikendu u Čikagu.

Izvor: PT

Nedelja, 16.02.2020.

15:20

Default images

Komon je bio u žiriju, koji su još činili Dvejn Vejd, Skoti Pipen, Kendens Parker i Čedvik Bosmen, na takmičenju u zakucavanjima.

U jednom od najzbudljivijih takmičenja u zakucavanjima pobedu je odneo košarkaš Majamija Derik Džons junior ispred Erona Gordona iz Orlanda.

Košarkaši su izvodili spektakularna kucanja i posle četiri runde rezultat je bio izjednačen. Usledio je "produžetak", odnosno još jedna runda u kojoj je Džons junior dobio 48 bodova.

Usledilo je zakucavanje Gordona koji je to učinio preko najvišeg košarkaša u ligi – Tako Fola. Činilo se da će krilo Orlanda ovoga puta odneti pobedu, međutim prema rečima Komona rezultat je ponovo trebalo da bude izjednačen – makar su se tako dogovorili u žiriju.

"Mislili smo da će ponovo biti nerešeno. Ali neko nije ispoštovao plan, ne znam ko je to bio", rekao je Komon.

Iako poznati reper nije želeo da otkrije ime, gotovo svi su uvereni da je to bio Dvejn Vejd, nekadašnji igrač Majamija i saigrač Džounsa iz perioda kada je nosio dres Hita.

I prema rečima Kendens Parker, rezultat je trebalo da bude izjednačen, odnosno da Džouns i Gordon ponove još jednu rundu.

To se nije desilo i košarkaš Orlanda je ponovo bio uskraćen za titulu, iako je u prve četiri runde skupio maksimalnih 200 bodova.

Na ovoj slici možete i pogledati reakciju Komona i Skotija Pipena koji razočarano gledaju u Vejda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: