"Kobija na logo", "Penzionišite 24 – svi!", "8 protiv 24"

Pogobija Kobija Brajanta potresla je sve ljubitelje košarke, a njegove kolege već su pokrenule nekoliko "kampanja" kako bi se NBA zauvek odužila "Crnoj mambi".

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.01.2020.

11:41

Photo by Harry How/Getty Images

Među prvima se oglasio mladi igrač Majami Hita Tajler Hiro koji je predložio da svi klubovi povuku iz upotrebe broj 24 u Kobijevu čast.

Kasnije se oglasio i Kobijev veliki rival iz redova gradskog protivnika Klipersa Džamal Kroford.

Kroford smatra da je vreme da NBA liga promeni logo i umesto jedne legende L.A. Lejkers Džerija Vesta stavi drugu. Najrazumniju ideju dao je, pak, novinar magazina "Sport ilustrejted" Kris Maniks.

On je predložio da na predstojećem Ol-staru u Čikagu igraju tim "8" protiv ekipe "24", odnosno da, na primer, svi igrači ekipe čiji je kapiten Janis Adetokumbo nose dresove sa brojem 8, a igrači tima Lebrona Džejmsa nose broj 24 na leđima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: