Jokić: Mučim se, ne mogu ništa da pogodim

Nikola Jokić, prva zvezda Denver Nagetsa, priznao je da se muči na početku NBA sezone.

Izvor: PT

Sreda, 04.12.2019.

08:35

Jokić: Mučim se, ne mogu ništa da pogodim
Photo by Ronald Cortes/Getty Images

Srpski košarkaš u poslednje četiri utakmice ima prosek od samo devet poena, a generalno igra toplo-hladno od kada je oktobra.

Jokić je i protiv Lejkersa odigrao razočaravajuću utakmicu, pošto je u porazu upisao 13 poena, pet skokova, osam asistencija, tri ukradene, pet izgubljenih lopti, a iz igre je šutirao 4/12.

"Trenutno se mučim, a trener je pametan tako da ne daje loptu košarkašu (ne poziva akcija za njega) koji ne može ništa da pogodi. Nemam problem s tim. Dobro sam", rekao je Jokić novinarima posle utakmice.

Reprezentativac Srbije svake sezone kreće nešto sporije i od decembra uđe u prepoznatljiv ritam. To se očekuje i sada, međutim videćemo da li će se i desiti.

"Nisam mislio da ću se mučiti ovoliko, ali to je realnost. Ne mogu ništa da pogodim. Tako je kako je. Ali, čak i kada ne pogađam mislim da mogu da utičem na igru na drugi način".

Jokić je u novembru prosečno beležio 15,8 poena, 10 skokova i 5,8 asistencija. To ne bi trebalo da brine jer je Nikola novembra 2018. u proseku imao 13,9 poena, devet skokova i sedam asistencija, a potom je u decembru digao formu beleživši – 21p, 10sk i 8as.

Ostaje nam da se nadamo da će slično biti i ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: