"Treneru, gledajte me ponovo, nikad nisam ovako dobro šutirao"

Mladi košarkaš Čikago Bulsa Kobi Vajt postigao je 27 poena u pobedi svog tima nad Njujork Niksima uz čak sedam postignutih trojki.

Izvor: SN

Sreda, 13.11.2019.

09:38

Photo by Streeter Lecka/Getty Images

Čikago Bulsi su rezultatom 120:102 pobedili Njujork Nikse u "Junajted Centru".

Najefikasniji pojedinac ovog susreta bio je Kobi Vajt sa 27 poena i čak 7 pogođenih trojki u 4. četvrtini, što je rekord franšize (po broju trojki za jednu četvrtinu).

Kobi Vajt je nekadašnji student univerziteta Severna Karolina i na ovoj utakmici ga je gledao Roj Vilijams, njegov trener iz studentskih dana, pa je Vajt imao šta i da poruči svom bivšem treneru.

"Trener mi je rekao da izađem i da budem Kobi. To je sve što je trebalo da uradim, zahvalan sam mu što je došao da me gleda u regularnom delu sezone i jasno je da je Karolina jedna velika porodica. Treneru, dođite opet da me gledate, ovako dobro nikad nisam šutirao. Volim vas", emotivan je bio Kobi Vajt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: