Boston ceni Brauna – 115 miliona za 4 godine

Džejlen Braun, krilni košarkaš Boston Seltiksa, potpisao je četvorogodišnji ugovor sa franšizom iz Masačusetsa.

Izvor: SN

Ponedeljak, 21.10.2019.

22:30

Boston ceni Brauna – 115 miliona za 4 godine
Photo by Gregory Shamus/Getty Images

Džejlen Braun je svojevremeno bio 3. pik na NBA draftu 2016. godine, a proteklu sezonu je završio sa 13 poena i 4 skoka i nekako nije ispunio očekivanja navijača.

Seltiksi ipak nisu tako mislili, pošto ovim ugovorom očekuju od njega da postane "tu vej zvezda" iliti igrač koji će imati veliki doprinos i u odbrani i u napadu.

Seltiksi žele da osvoje šampionsku titulu i već godinama grade ekipu za pohod na prsten, a videćemo da li će ove sezone u tome i uspeti.

Takođe, Indijana Pejsersi su se dogovorili sa litvanskim krilnim centrom Donatasom Sabonisom, koji je potpisao takođe četvorogodišnji ugovor, samo je on bio vredan 77 miliona dolara.

Veteran Džo Džonson nije imao toliko sreće, pošto su Detroit Pistonsi odlučili da ga otpuste, pa je popularni "Iso Joe" ponovo slobodan igrač.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: