Dončić se sukobio sa rukijem Klipersa, Boban uleteo da razdvaja VIDEO

U pripremnom meču između Dalasa i Klipersa došlo je do blažeg sukoba Luke Dončića i Terensa Mana.

Izvor: LN

Petak, 18.10.2019.

13:09

Dončić se sukobio sa rukijem Klipersa, Boban uleteo da razdvaja VIDEO
Darryl Dyck/The Canadian Preš via AP

Dončićevi Maveriksi su, na neutralnom terenu, pobedili Kliperse rezultatom 102:87 pred 17 hiljada gledalaca u Vankuveru.

Pored dosta dobrih poteza za jednu pripremnu utakmicu meč je obeležilo koškanje slovenačkog reprezentativca i rukija ekipe iz Los Anđelesa.

Nervozni Slovenac, kome su prethodno suđeni koraci, nije bio srećan zbog reakcije protivničkog igrača, koji mu je snažnim pokretom ruke izbio loptu.

U narednih par sekundi usledilo je guranje, Manova šaka završila je na Dončićevom vratu, a saigrači i sudije su "uleteli" u gužvu kako bi smirili strasti.

Jedan od "dobročinitelja" bio je i Dončićev saigrač Boban Marjanović koji je među prvima došao da ohladi situaciju, a Luka i Man su dobili po tehničku grešku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: