Neuspela Jokićeva "vetrenjača" VIDEO

Košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić je prošle sezone beležio sjajne partije, ali mi on ume da pogreši.

Izvor: Z.K.

Ponedeljak, 14.10.2019.

15:10

Neuspela Jokićeva
Photo by Lintao Zhang/Getty Images

Jokić je nedavno imao prilike da odigra prvi pripremni meč za Nagetse uoči starta nove sezone, protiv ekipe LA Klipersa kada je postigao deset poena uz 11 asistencija.

Jokić nije igrao neko vreme po dolasku sa Mundobasketa u Kini, ali uveliko trenira i sprema se za početak nove sezone u NBA.

Ipak, zanimljiva situacija dogodila se na treningu Nagetsa.

Jokić je pokušao da pokaže saigračima kako treba da se izvede popularna "vetrenjača", zakucavanje koje je proslavio legendarni Dominik Vilkins, ali nešto očigledno nije bilo u redu, pa su se kolege nasmejale neuspelom pokušaju.

Kako je to izgledalo pogledajte u priloženom video snimku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: