Bogdanović dvocifren, Bjelica bez poena – prva pobeda Kingsa

Košarkaši Sakramento Kingsa pobedili su Finiks Sanse 105:88, u trećem predsezonskom duelu.

Izvor: PT

Petak, 11.10.2019.

08:10

Bogdanović dvocifren, Bjelica bez poena – prva pobeda Kingsa
(AP Photo/Rich Pedroncelli)

Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica igrali su na ovom susretu za Kingse i ostvarili su polovičan uspeh.

Bogdan je izgledao dobro na terenu i za 23 minuta postigao je 12 poena (3/9), uz četiri skoka, tri asistencije i jednu ukradenu loptu.

Bjelica nije uspeo da se upiše u listu strelaca za devetnaest minuta. Krilni centar šutnuo je samo jedanput, a imao je još pet skokova i jednu asistenciju.

Kingse je do prve pobede u predsezoni predvodio Dieron Foks koji je imao 18 poena i šest asistencija. Pratili su ga Marvin Begli junior sa 12 poena i 13 skokova, odnosno Badi Hild sa 14 poena.

Kod Sansa, Devin Buker je ubacio 18, Dževon Karter 16, dok je hrvatski košarkaš Dario Šarić meč završio sa devet poena i šest skokova.

Sakramento naredni meč igra 15. oktobra protiv Jute Džez. NBA sezona kreće 23. oktobra, a Kingsi prvi meč igraju dan kasnije protiv Finiks Sansa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: